Showbiz

Lovato mund ta ndërrojë identitetin gjinor në të ardhmen

 

Ka mbushur 29 vjet të premten dhe deri më tani ka pasur kohë për të reflektuar rreth aspektit gjinor.

Këngëtarja dhe aktorja amerikane, Demi Lovato, ka folur më hapur rreth identitetit gjinor gjatë kësaj javë, kur ka qenë paneliste në një e Samitit të 19-të Përfaqësuesve.