Showbiz

Jonah Hill: Instagrami është cigarja e kësaj kohe

 

Aktori Jonah Hill e përshkruar rrjetin social “Instagram” si “vrasësin më të madh” të gjeneratës së sotme, dhe ka shtuar se nga kjo platformë ka aq varësi sa nga cigaret.

“Instagram. Instagram – sikuri ndez një cigare – është cigarja e kësaj kohe. Është vrasësi më i madh. Është vdekje. Dhe unë plotësisht marr pjesë në të, sikur thith cigaret. Por, është nga ana që e shihni të shëndetshme. Unë duhet të kem ndërveprim shumë të kufizuar me të”, ka thënë ai.