Showbiz

Britney Spears, fanse e flaktë e Emma Stone

Foto: AP/Associated Press
 

Britney Spears e ka lavdëruar Emma Stonen në Instagram.

“E pashë filmin ‘Cruella’ mbrëmë... në rregull, e shikoj të paktën tri deri në katër herë në javë ... më pëlqen mirë???” - ka shkruar artistja 39 vjeçe. “Emma Stone është jashtëzakonisht e mahnitshme dhe ndihem sikur jam gjashtë vjeçe përsëri duke e shikuar!!!!”.