Showbiz

West thotë se “Donda” iu publikua pa lejen e tij

 

Kanye West ka pohuar se labeli i tij “Universal Music Group”, publikoi albumin e tij të dhjetë “Donda” pa miratimin e tij. West e bëri akuzën menjëherë pasi albumi më në fund u publikua në shërbimet e transmetimit të dielën.

Ai gjithashtu pretendoi se “Universal” kishte “bllokuar” një këngë me DaBabyn dhe Marilyn Mansonin që të mos ishin në disk. “Universal e ka publikuar albumin pa miratimin tim dhe bllokuan që Jail 2 të mos ishte në album”, shkroi ai. Universal nuk ka folur rreth kësaj çështjeje.