Showbiz

Beyonce gati për “Oscar” me filmin e motrave Williams

 

Beyonce është një prej yjeve më të mëdha të muzikës në botë dhe deri më tani ka arritur të rrëmbejë pothuajse çdo çmim të madh muzikor.

Mirëpo, ekziston ende një çmim të cilin këngëtarja 39-vjeçare nuk ka arritur ta rrëmbejë. Fjala është për “Oscar”, të cilin këngëtarja duket se e ka më afër se kurrë.