Showbiz

Alanis Morissete e pakënaqur me dokumentarin mbi jetën e saj, “Jagged”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Sipas gazetës “The Los Angeles Times”, Alanis Morissette, ka vendosur të distancohet nga dokumentari i ardhshëm i kanalit HBO, “Jagged”, i cili premierën botërore e pati të martën në Festivalin e Filmit në Toronto, duke shpjeguar që realizatorët e këtij projekti e kishin mashtruar atë dhe se “agjenda e tyre e ndyrë” u bë e qartë kur ajo e pa një version të hershëm të dokumentarit.

Morissette thotë se filmi është realizuar gjatë një kohe të prekshme në jetën e saj, kur po përballej me depresionin pas lindjes së fëmijës së tretë dhe bota sapo kishte hyrë në karantinë shkaku i COVID-19. Sipas këngëtares, dokumentari përmban implikime dhe fakte të cilat thjeshtë nuk janë të vërteta.