Showbiz

Harry dhe Meghan pjesë e listës së 100 personave më me ndikim të revistës “Time”

 

Revista “Time” e ka publikuar listën e vitit 2021 të 100 personave më me ndikim në botë, dhe planifikon ta prezantojë atë përmes krijimit të shtatë ballinave speciale.

Të famshëm nga bota e showbizit e liderë të ndryshëm politik do të jenë pjesë e këtyre ballinave, përfshirë këtu çiftin mbretëror Harry dhe Meghan, yllin e gjimnastikës Simone Biles, aktoren Kate Winslet, kantautoren Billie Eilish, drejtorin e përgjithshëm të Organizatës Botërore të Tregtisë, Ngozi Okonjo-Iweala, shefin ekzekutiv të kompanisë “NVIDIA”, Jensen Huang dhe shkrimtaren Cathy Park Hong.