Showbiz

Kim dhe Kanye të ndarë, por mbështesin njëri-tjetrin

 

Ndonëse janë në proces shkurorëzimi që prej muajit shkurtit, Kim Kardashian dhe Kanye West kanë befasuar fansat jo rrallë me veprimet e fundit.

Dyshja e famshme ka pasur një marrëdhënie të tensionuar pasi vendosi t’i jepnin fund martesës. Por duket se gjërat kanë ndryshuar, të paktën janë ulur tensionet dhe ata po përkrahin njëri-tjetrin.