Showbiz

Dan Levy ka arritur marrëveshje bashkëpunimi me Netflixin

 

Aktori Iinjohur, Dan Levy, e ka arritur një marrëveshje të jashtëzakonshme me platformën Netflix.

Ylli i serialit “Schitt’s Creek” do të punojë në realizimin e disa projekteve filmike dhe televizive, në kuadër të këtij bashkëpunimi.