Showbiz

“BTS” performoi në selinë e Kombeve të Bashkuara në New York

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Grupi i njohur nga Korea Jugore, “BTS”, e ka performuar këngën e tyre të re “Permission To Dance”, në selinë e Kombeve të Bashkuara në New York.

Shtatë anëtarët e bendit të muzikës K-pop të cilët së fundmi u emëruan të dërguar special të OKB-së për brezat dhe kulturën e ardhshme, e dhanë një fjalim në asamble para se ta interpretonin këngën që u xhirua brenda ndërtesës së famshme.