Showbiz

Coldplay dhe BTS paralajmërojnë video dhe dokumentar për këngën “My Universe”

 

Coldplay dhe BTS kanë zbuluar planet për videon e re, dokumentarin dhe versionet e ripërpunuara për bashkëpunimin e tyre të radhës “My Universe”.

Kënga që do të publikohet më 24 shtator vjen në albumin e Coldplay, “Music of the spheres”.