Showbiz

Këngëtarja Trainor dëshiron të ketë katër fëmijë

 

Këngëtarja e njohur Meghan Trainor ka mirëpritur një djalë sivjet, mirëpo ka thënë se është e gatshme edhe për tre fëmijë të tjerë.

27-vjeçarjaë u bë nënë për herë të parë në shkurtin e vitit 2021, kur ajo dhe bashkëshorti Daryl Sabara mirëpritën djalin me emër Riley, ndërkaq Meghan ka thënë se po planifikon zgjerimin e familjes së saj. “Jam e gatshme edhe për tre fëmijë të tjerë”, ka thënë këngëtarja Trainor.