Showbiz

R Kelly shpallet fajtor në seancën për trafikim seksual

Foto: AP
 

Këngëtari i famshëm amerikan R Kelly është shpallur fajtor se ka udhëhequr një skemë për të shfrytëzuar famën e tij për të abuzuar seksualisht gra dhe vajza të mitura për gati dy dekada, raporton BBC.

Njëmbëdhjetë akuzues, nëntë gra dhe dy burra, kanë dëshmuar gjatë procesit që zgjati gjashtë javë, duke dëshmuar poshtërimin seksual dhe dhunën e përjetuar.