Showbiz

Kylie Jenner kritikohet për linjën e re të bikineve

 

Linja e re e bikineve të krijuara nga Kylie Jenner, e të cilat mbajnë emrin “Kylie Swim”, janë duke u kritikuar në masë të madhe në TikTok, nga disa blerëse të zhgënjyera.

Sipas tyre, këto veshje janë të prodhuara nga materiale të lira dhe kanë aq pak material, saqë, mezi mbulojnë pjesët e trupit.