Showbiz

Kristen Stewart foli për portretizimin e Princeshës Diana në filmin “Spencer”

 

Aktorja amerikane, Kristen Stewart, e ka përshkruar Princeshën Diana si një prej njerëzve më të panjohur në histori.

Ylli 31-vjeçar i kinematografisë e portretizon princeshën e ndjerë britanike në filmin e ardhshëm, “Spencer”, dhe së fundmi ka folur për faktin se sa shumë i ishte dashur të hulumtojë, për t’u përgatitur për rolin dhe për të arritur ta kuptojë këtë karakter.