Showbiz

The Weeknd i nderuar për angazhimin si ambasador i vullnetit të mirë për UN-in

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli kanadez i muzikës, The Weeknd, thotë se emërimi i tij si ambasador i vullnetit të mirë për programin e Kombeve të Bashkuara, “World Food Programe”, është një nder i madh për të.

Këngëtarit i është dhënë roli i ri të enjten më 7 tetor në një ceremoni në Los Angeles, me ç‘rast u vlerësua angazhimi i tij në fushën e bamirësisë dhe donacionet e shumta për t’i ndihmuar njerëzit në nevojë në Etiopi, Liban dhe të shtete tjera.