Showbiz

George Clooney e ndoqi premierën londineze të filmit “The Tender Bar”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

U mbajt premiera e filmit “The Tender Bar” në Londër, dhe i pranishëm mbi qilimin e kuq të shtruar me këtë rast parakaloi edhe regjisori dhe aktori i njohur hollywoodian, George Clooney.

Para gazetarëve të pranishëm, ndër të tjera ai foli edhe për fëmijët e tij, duke treguar se po e shijon shumë rolin e prindit por mendon se po gabon duke i inkurajuar ata që të bëjnë shaka.