Showbiz

Aktorët nuk e dinin se çfarë po bënin me filmin që e gjeti famën

 

Aktorët Matt Damon dhe Ben Affleck “nuk e dinin se çfarë po bënin” kur shkruan skenarin e filmit “Good Will Hunting” që i bëri të famshëm.

51-vjeçari dhe 49-vjeçari së bashku shkruan filmin që fitoi çmimin “Oscar” në mesin e viteve ’90. Kjo ndodhi para se të ishin të njohur në Hollywood dhe Damon ka pranuar se shkrimi i skenarit u mori shumë kohë.