Showbiz

“Love Nwantiti” më e kërkuara në botë

 

Jo shumë artistë mund të mburren se kanë këngën më të kërkuar në botë (përmes aplikacionit Shazam), por CKay është një prej tyre. Ylli nigerian po vazhdon të arrijë momente të rëndësishme me këngën e tij të suksesshme "Love Nwantiti", e cila ka arritur në numrin 35 në Billboard Hot 100 dhe ka arritur në Top 5 në Kanada dhe shumë vende të tjera në të gjithë botën. Pyetja është: si u ngrit kënga saktësisht?

Ashtu si e gjithë muzika e tij, "Love Nwantiti" filloi me CKay duke bërë një goditje në tastierë në dhomën e tij. Atë natë, ai krijoi vargun e parë dhe këndoi, "ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah-ah", me planet për të vendosur një kor "të vërtetë" atje në mëngjes. Pasi fjeti mbi të, ai vendosi se i pëlqente vërtet si tingëllonte dhe e la atë si ishte. CKay thotë se ky vendim ishte rreziku më i madh i karrierës së tij deri më tani, shkruajnë mediat e huaja.