Showbiz

Bateristi i Elvis Presleyt, Ronnie Tutt, vdiq në moshën 83-vjeçare

 

Bateristi Ronnie Tutt ka vdekur në moshën 83-vjeçare.

Tutt ishte më i njohur për interpretimin e goditjeve për Elvis Presleyn dhe ishte anëtar i grupit të legjendës së “rock n roll” për gati një dekadë deri në vitin 1977, kur vetë Presley vdiq.