Showbiz

“Peacemaker” seriali i ri i aktorit John Cena

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Janë publikuar pamjet e para të serialit “Peacemaker” që është vazhdim i filmit, “The Suicide Squad”, dhe fokusohet në personazhin e aktorit John Cena.

Seriali i ri i realizuar nga regjisori James Gunn u paralajmërua zyrtarisht në muajin korrik, një ditë para lansimit të projektit “The Suicide Squad” nëpër kinema.