Showbiz

Timothee Chalamet merr gjithë vëmendjen në premierën e filmit “Dune”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Yjet e filmit “Dune”, përfshirë këtu aktorët Timothee Chalamet, Zendaya, Jason Momoa dhe Rebecca Ferguson, i bënë ballë shiut të Londrës duke parakaluar mbi qilimin e kuq të shtruar me rastin e premierës së filmit të shumëpritur fantastiko-shkencor.

“Jo, kjo është e mrekullueshme. E kemi përjetuar një pandemi dhe ka kaluar kohë e gjatë që nuk kemi përjetuar këso atmosfere. Njerëzit po duken mjaft të entuziazmuar prandaj kjo energji më bënë të disponohem shumë”, deklaroi Chalamet.