Showbiz

Publikohen pamje të reja të filmit “The Batman”

 

Është publikuar një trailer i ri i filmit të ardhshëm “The Batman”, i cili në rolin protagonist e sjell aktorin Robert Pattison.

Studioja filmike prapa këtij projekti vendosi t’i ndajë me fansat e superheroit të famshëm, disa pamje të reja të cilat e shfaqin më mirë raportin mes dy personazheve, Batman dhe Catëoman, të portretizuar në film nga Robert Pattinson dhe Zoe Kravitz, si dhe sjell pamje të shkurtra të karaktereve të liga, The Riddler i personifikuar nga Paul Dano, dhe Colin Farrell i cili vjen në rolin e Penguinit.