Showbiz

Jamie Foxx nuk është i interesuar të martohet

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktori 53-vjeçar, Jamie Foxx, e ka pranuar se jeta e një burri të martuar nuk i ka pëlqyer kurrë, dhe për këtë arsye nuk planifikon të kurorëzohet ndonjëherë.

Ylli i njohur i hollywoodit i ka dy vajza, Corinne dhe Annalise, nga lidhjet e mëparshme. Dhe në të vërtetë, ai mendon se fëmijët e tij kanë përfituar nga qasja e tij ndaj jetës.