Showbiz

Willow Smith dhe Avril Lavigne lansojnë bashkëpunimin e ri me titull “GROW”

 

Willow Smith dhe Avril Lavigne e vërtetojnë edhe një herë se janë rritur personalisht dhe profesionalisht, përmes videoprojektit të tyre të ri me titull “GROW”.

Kënga e cila u lansua për publikun e gjerë të martën më 19 tetor, e shënon bashkëpunimin e tyre të parë muzikor.