Showbiz

Alec Baldwinit i ishte dhënë arma duke i thënë se është e sigurt

Foto: AP
 

Arma që aktori Alec Baldwin ishte duke përdorur gjatë xhirimeve, duke vrarë kështu një grua, i ishte dhënë atij nga një asistent regjisor duke i thënë se ajo ishte e sigurt, kanë treguar incizimet që posedon gjykata.

Regjisori i paidentifikuar nuk e dinte se mbështetësja përmbante municion të vërtetë dhe tregoi se ishte shkarkuar duke bërtitur "armë e ftohtë!", thonë të dhënat.