Showbiz

“Ambulance”, një film i mbushur me aksion dhe adrenalinë

 

Aktori Jake Gyllenhaal vjen me skena të rrezikshme të përndjekjes me autoambulancë teksa qëllon me armë zjarri në drejtim të një helikopteri të policisë, në trailerin e parë të mbushur me adrenalinë dhe aksion të filmit “Ambulance”.

I bazuar në filmin danez të vitit 2005 me të njëjtin titull, projekti i studios “Universal” në rolet kryesore i sjell aktorët, Jake Gyllenhaal dhe Yahya Abdul-Mateen. Ky i fundit e portretizon një ushtarë veteran i cili kërkon ndihmë nga miku i tij, për t’i siguruar 231 mijë dollarë të cilat i nevojiten për ta paguar operacionin e gruas së tij. Zgjidhja e personazhit të Gyllenhaalit, është vjedhja e 32 milionë dollarëve në një bankë. Ata e vjedhin një autoambulancë të cilën e shfrytëzojnë për të ikur nga policia, pasi plani i tyre për vjedhje të qetë dështon dhe situata komplikohet.