Showbiz

Miss Serbia bën shqiponjën dykrenare, serbët e shpallin tradhtare

Miss Serbia Vesna Petroviq (në foto majtas)
 

Fillimisht në rrjete sociale, e më pas në media serbe, misi i këtij vendi Valentina Petroviq, po përjeton fyerje e sharje nga më të ndryshmet.

Kërkimfalja e saj në Instagram është e kotë. Dhe faji i saj për këtë? Në nj ëmbrëmje pas ceremonisë së bashku me të zgjedhurat miss nga Kosova, Shqipëria e Mali i Zi kanë dalë në foto duke krijuar me duar shqiponjën dykrenare.