Showbiz

Billie Eilish bën thirrje për veprim urgjent mbi ndryshimet klimatike

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Ylli amerikan i muzikës pop, Billie Eilish, ka bërë thirrje për “veprim urgjent” mbi ndryshimet klimatike, pak para mbajtjes së “COP26”, konferenca e ardhshme e Kombeve të Bashkuara mbi këtë temë, që mbahet në Glasgow.

Kjo konferencë do të zhvillohet midis 31 tetorit dhe 12 nëntorit të këtij viti, dhe synon t’i bashkojë palët për të përshpejtuar veprimet drejt qëllimeve të Marrëveshjes së Parisit dhe Konventës të OKB-së për ndryshimet klimatike.