Showbiz

Vdekja në xhirime, asistenti i regjisorit pranon se nuk e kontrolloi armën

 

Asistenti i regjisorit të filmit “Rust”, David Halls, pranoi se nuk i kishte kontrolluar të gjitha plumbat nga arma që i dorëzoi aktorit dhe producentit Alec Baldwin para tragjedisë që çoi në vdekjen e drejtoreshës së fotografisë Halyna Hutchins dhe plagosjen e regjisorit Joel Souza.

Kjo është konfirmuar nga raporti i hartuar pas marrjes në pyetje pas urdhrit të kontrollit dhe që përbën një shkelje e rëndë e protokollit të sigurisë.