Showbiz

Serbët fajësojnë lobin shqiptar për “shkatërrimin e jetës” së missit të Serbisë

Miss Serbia Vesna Petroviq (në foto majtas)
 

Disa foto të përzgjedhurave miss nga Kosova, Shqipëria, Mali i Zi dhe Serbia me simbole të këtyre vendeve kanë bërë aq bujë në vendin fqinj, Serbi, sa është ngritur në “nivelet më të larta” të diskutimit.

Po ashtu jeta e missit të këtij vendi, Valentina Petroviq, është “gati e shkatërruar”.