Showbiz

Alex Rodriguez rrëfen historinë e ribashkimit me babanë

 

Alex Rodriguez ka rrëfyer ribashkimin e tij "të parë dhe të vetëm" me babanë e tij.

Duke folur për The Athletic për udhëtimin e tij për t'u bërë bashkëpronar i Minnesota Timberwolves dhe Lynx, Rodriguez tregoi se si takimi në vitin 2000 e frymëzoi atë për të blerë ekipet NBA dhe WNBA 21 vjet më vonë.