Showbiz

Kennzi jep detaje nga projekti “Jackpot”

 

Këngëtari nga Mitrovica i cili është pjesë e kompanisë muzikore “Sinkronmusic”, ishte i ftuar në emisionin “Te Shoqja” në Kohavision.

I pyetur për dy projektet e publikuar “Jackpot 1 dhe 2” ai deklaroi që do vazhdojnë projektet e “Jackpotit”, deri në shtatë sosh.