Showbiz

Flori Mumajesi dhe Anxhelina Hadërxhonaj publikojnë bashkëpunimin

 

Kënga e shumëpritur e Flori Mumajesit dhe Anxhelina Hadërxhonajt është publikuar.

Doja dhe Anash, është bashkëpunimi i ri i tyre.