Showbiz

Dafina Zeqiri është dëgjuar mbi 26 milionë herë në Spotify këtë vit

 

Këngëtarja Dafina Zeqiri ka publikuar në llogarinë e saj në Instagram, statistikat për vitin 2021 nga Spotify.

Dhe sipas tyre, ajo është dëgjuar mbi 26 milionë herë nga rreth një milion dëgjues të ndryshëm.