Showbiz

“Swan Song”, drama fantastiko-shkencore e aktorit Mahershala Ali

 

Me regji të Benjamin Cleary, filmi i ardhshëm “Swan Song” zë vend në një të ardhme të afërt dhe e ekranizon një rrugëtim emocional të rrëfyer nga një burrë dhe baba i dashur i quajtur, Cameron.

Pasi e zbulon se vuan nga një sëmundje e pashërueshme, mjekët ia ofrojnë një zgjidhje alternative që mund të ndryshojë fatin e familjes së tij.