Showbiz

Vdiq djali pesë muajsh i aktorit dhe prezantuesit Nick Cannon

 

Prezantuesi dhe aktori i njohur, Nick Cannon, e bëri një rrëfim prekës para publikut në shoun e tij televiziv, me ç’rast i përlotur tregoi se djali i tij pesë muajsh, Zen, ka vdekur.

“Gjatë fundjavës e humba djalin tim më të vogël, Zen, nga një sëmundje e njohur si ‘hydrocephalus’, që në fakt është një tumor malinj dhe invaziv i trurit. Po kaloj nëpër një periudhë të vështirë. Nuk e dija si do ta përballoja ditën e sotme mirëpo doja ta ndaja dhimbjen me të gjithë ju, por edhe familjet tjera që kanë kaluar apo janë duke kaluar nëpër situata të ngjashme. Mbi të gjitha, doja ta ndaja pikëllimin me familjen time”, deklaroi Cannon i pushtuar nga lotët dhe emocionet.