Showbiz

Naomie Harris dëshiron të jetë pjesë e filmit të ardhshëm “James Bond”

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Aktorja britanike, Naomie Harris, e ka luajtur rolin e agjentes Eve Moneypenny në tre filma me James Bondin, “Skyfall”, “Spectre” dhe vazhdimi i fundit, “No Time To Die”.

Në një intervistë të fundit ajo deklaroi se e ka shijuar çdo moment të portretizimit të rolit të saj, në një prej filmave më ikonik të botës.