Showbiz

Bruce Springsteen i shet krijimet e tij muzikore për 500 milionë dollarë

Foto: AP
 

Bruce Springsteen ia ka shitur Sonyt regjistrimet kryesore dhe të drejtat e publikimit të punës së tij, për 500 milionë dollarë.

Marrëveshja e arritur i jep Sonyt pronësinë e 20 albumeve të tij, përfshirë ato klasike si “Born To Run”, “The River” dhe “Born In The USA”, sipas raporteve të mediave amerikane.