Showbiz

Netflix paralajmëron rritje të çmimeve

 

Shumë shpejt fatura juaj e Netflix do të ketë përsëri rritje.

Vetë kompania e ka paralajmëruar rritjen e çmimeve gjatë fundjavës së kaluar, derisa ka njoftuar se ndryshime të çmimeve do të ketë të paktën në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe në Kanada.