Showbiz

Kështu dukej bashkëshortja e Ledrit kur ishte fëmijë

 

Ledri Vula dhe Sara Hoxha janë çifti më i preferuar nga publiku.

Këtë e dëshmojnë komplimentet e shumta që ata marrin në rrjetet sociale dhe ndjekësit e shumtë që ata kanë.