Showbiz

“Wolf Like Me” seriali i ri që ngërthen në vete disa zhanre

 

Personazhi i aktores Isla Fisher në serialin e ri i cili i përzien disa zhanre, “Wolf Like Me”, është një grua paksa romantike. Ajo i flet katër gjuhë, është e zonja në kuzhinë dhe i bënë njerëzit për vete si me magji. Por, në anën tjetër, ajo di të jetë shumë e largët dhe jashtëzakonisht shtazarake. Gjithashtu, ajo e ka një sekret të madh personal.

Kurse personazhi aktorit Josh Gad, është një burrë shumë i kuptueshëm. Edhe ai është paksa i çrregullt dhe një rrëmujë nga ana emocionale që nga vdekja e gruas së tij, teksa përpiqet më kot të lidhet me vajzën e tij tinejxhere.