Showbiz

Grupi “Silk Sonic” do t’i mbajë 13 koncerte në Las Vegas

Foto: AP/Associated Press
Foto: AP/Associated Press
 

Dyshja e njohur e muzikës “Silk Sonic”, e ka paralajmëruar serinë e koncerteve në Las Vegas për vitin 2022.

Dyshja e përbërë nga Bruno Mars dhe Anderson .Paak do t’i mbajë gjithsej 13 koncerte në teatrin “Dolby Live”, nga 25 shkurti deri më 2 prill. Biletat tashmë kanë dalë në shitje.