Showbiz

Vdiq në aksident gjatë skijimit ylli i serive të Marvelit

 

Aktori francez Gaspard Ulliel ka vdekur në moshën 37 vjeç në një aksident gjatë skijimit.

Ylli i cili është në rolin e një personazhi në seritë e ardhshme të Marvelit, “Moon Knight”, u hospitalizua dhe u transportua me helikopter por nuk u mbijetoi lëndimeve.