Showbiz

“Wolf Like Me” - seriali i ri që ngërthen më vete disa zhanre

 

Personazhi i aktores Isla Fisher në serialin e ri, i cili i përzien disa zhanre, “Wolf Like Me”, është një grua paksa romantike. Ajo i flet katër gjuhë, është e zonja në kuzhinë dhe i bën njerëzit për vete si me magji. Por, në anën tjetër, ajo di të jetë shumë e largët dhe jashtëzakonisht shtazarake. Gjithashtu, ajo e ka një sekret të madh personal.

Kurse personazhi i aktorit Josh Gad është një burrë shumë i kuptueshëm. Edhe ai është paksa i çrregullt dhe në rrëmujë nga ana emocionale që nga vdekja e gruas së tij, teksa përpiqet më kot të lidhet me vajzën e tij tinejxhere.