Showbiz

Alec Baldwin paditet për shpifje nga familja e një marinsi të rënë në Afganistan

Foto: AP
 

Aktori Alec Baldwin është paditur për shpifje dhe neglizhencë nga familja e një marinsi të rënë në Afganistan, pas komenteve që ai bëri për praninë e një anëtari të familjes jashtë Kapitolit të SHBA-së më 6 janar 2021, sipas një padie të paraqitur të hënën në Gjykatën e Qarkut të SHBA-së për Distriktin. E Wyoming.

Sipas gjykatës, motrat dhe e veja e nëntetar Rylee J. McCollum, i cili vdiq më 26 gusht 2021, gjatë sulmit vetëvrasës me bombë në Kabul të Afganistan, po kërkojnë 25 milionë dollarë, plus tarifat ligjore pasi pësuan shqetësime të rënda pas komenteve të Baldwinit.