Showbiz

Brown akuzohet për përdhunimin e një gruaje

 

Këngëtari Chris Brown është paditur për 20 milionë dollarë nga një grua, duke e akuzuar atë për përdhunimin e saj në dhjetor 2020.

Këngëtari 32-vjeçar është goditur me një padi nga një grua anonime, e cila ka pretenduar se ai e kishte droguar dhe abuzuar më 30 dhjetor të vitit 2020.