Showbiz

Ritakohen yjet Kanye West dhe Jamie Foxx, paralajmërojnë bashkëpunim

 

Kanye West dhe Jamie Foxx janë ribashkuar gjatë fundjavës, duke e realizuar një bisedë në Instagram ku edhe e paralajmëruan bashkëpunimin në një projekt të ri.

Dy artistët e suksesshëm kanë punuar bashkë në muzikë edhe në të kaluarën, përfshirë këtu hitet e Kanye Westit, “Slow Jamz” dhe “Gold Digger”.