Showbiz

Travis Scott i del në ndihmë komunitetit përmes iniciativës “Project HEAL”

 

Katër muaj pas tragjedisë që ndodhi në festivalin Astroworld në Houston, ku mbetën të vdekur 10 persona, reperi i famshëm amerikan, Travis Scott, e ka paralajmëruar një iniciativë të re të quajtur “Project HEAL” përmes fondacionit të tij, “Cactus Jack Foundation”, dhe përmes së cilës do t’i dhurojë 5 milionë dollarë për komunitetet.

Sipas një përshkrimi në uebfaqe, “Project HEAL” është një iniciativë me shumë nivele e dedikuar për adresimin e sfidave me të cilat përballen të rinjtë e sotëm, veçanërisht ata nga komunitetet e margjinalizuara dhe të rrezikuara. Iniciativat që do të financohen përmes projektit përfshijnë bursa akademike, burime të shëndetit mendor, një qendër dizajni krijues dhe të tjerë.