Showbiz

Rebel Wilson ylli i komedisë së re “Senior Year”

 

Imagjinojeni të zgjoheni një ditë dhe ta kuptoni se bota siç e njihnit, ka ndryshuar. Kjo i ndodh personazhit të aktores, Rebel Wilson, në komedinë e saj të re me titull, “Senior Year”.

Filmi flet për një ‘cheerleader’ e cila pas një aksidenti të papritur, bie në gjendje kome për 20 vjet. Pasi zgjohet nga koma, ajo vendos të rikthehet në shkollë të mesme por e gjen veten në një botë të panjohur për të dhe përballet me vështirësi për t’u përshtatur me nxënësit tjerë, raporton portali “The Verge”.